TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Prémium kollekciónk

Teljesen vízálló, magas minőségű bútorok, egyedi részletekkel és különösen széles elemválasztékkal.

Prémium bútorok Előszó

A TBoss ELEMENTS kollekció megalkotásakor az anyagokra helyeztük a hangsúlyt. Hiszen a fürdőszobában bőrünk közvetlenül érintkezik környezetével, így fontos, hogy ez a találkozás kellemes, meleg legyen.

 

Felkutattuk a víz és az idő próbáját legjobban kiálló bútoriparban használható anyagokat, és ezekből készítettük el az új kollekció darabjait. A 100%-ban vízálló, innovatív kollekció minden részlete gondos tervezés eredménye. Az egyedi, modern bútorok szemet gyönyörködtető formákban születtek meg, az elemek hatalmas választékával.

Anyagok

A fürdőszobában bútoraink extra páratartalomnak és igénybevételnek vannak kitéve, ezért fontos a megfelelő anyagválasztás. Új kollekciónkhoz kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező bambusz rétegelt lemezt, kompaktlemezt, és innovatív, vízálló kompozitlapot használtunk.

Design

Termékeink fejlesztését professzionális designer csapat segíti. Fontos számunkra az egységben való gondolkodás és a használatra tervezés. A bútorok esztétikája egységes koncepciót követ, ugyanakkor kellő változatosságot kínál mind formavilágában, mind pedig szín-, méret- és anyagválasztékában, hogy bármilyen fürdőszobához megtaláljuk a tökéletesen illeszkedő darabot.

Kerámia mosdók

A Tboss ELEMENTS bútorokhoz minőségi Roca kerámiamosdók közül válogathatunk. Választhatunk pultra ültetett vagy félig süllyesztett mosdókat, de bizonyos termékcsaládokhoz akár teljes bútorszélességű változat mellett is dönthetünk. A pultra ültetett vagy félig süllyesztett Inspira mosdótálak innovatív eljárással, extra vékony peremmel készülnek, különösen erős kerámia anyagból.

Fenntarthatóság

Fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk a természet kincseire, és kíméljük Földünk erőforrásait. Ez lényeges szempont volt a három alapanyag kiválasztása során is. Emellett a Tboss ELEMENTS termékvonal megalkotásakor az alapelvünk az volt, hogy ne eldobhatóságra, lecserélhetőségre tervezzünk, hanem valóban hosszú életre. Hisszük, hogy ez jelenti a fenntartható megoldást. A Construma kiállításon bemutattuk az új kollekció első darabjait.

Tervezés

Elegáns vonalak, vékony peremek, enyhe szögben futó oldalak vezetik végig a szemet az ARTEA bútorok kifinomult részletein. A visszafogott,modern színek és magasfényű felületek igazán 21. századivá teszik ezt a kollekciót.

Teljes vízállóság

Minden Tboss Elements bútor különleges, vízálló anyagokból készül. A kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező bambusz rétegelt lemez, kompaktlemez, és innovatív, vízálló kompozitlap biztosítják, hogy megvásárolt bútorainkra hosszú távon számíthassunk.

Egyedi design

A bútorok gondosan tervezett, egyedi dizájnnal rendelkeznek, amit méginkább személyre szabhatunk a különleges színek és anyagok kombinálásával, illetve a stílusunkhoz illeszkedő mosdó választásával.

Széles elemválaszték

Kollekciónk minden termékcsaládja egyedülállóan széles méret- és elemválasztékkal rendelkezik, ami kiegészül a különféle választható mosdótípusokkal. Így könnyen tervezhető bármely fürdőszobába tökéletesen illeszkedő és maximális helykihasználást biztosító összeállítás.

Prémium termékcsaládok

A FUBU termékcsalád esszenciáját a természetes bambusz frontok adják, melyeket a magasfényű fehér korpusz keretként fog körbe, s emeli ki a természetes anyag szépségét. A frontok letörése körben, s az oldalak enyhe túlnyúlása egyedi látványt hoz létre, a kerámiamosdó pedig mintha a hófehér korpuszból emelkedne ki.
Tükör minta család
Egy termékcsalád, végtelen számú változat
Egy termékcsalád, végtelen számú változat
Egy termékcsalád, végtelen számú változat
Egy termékcsalád, végtelen számú változat
Egy termékcsalád, végtelen számú változat
Egy termékcsalád, végtelen számú változat
Egy termékcsalád, végtelen számú változat

Tükrös felsők

Tükör minta család
Egy termékcsalád, végtelen számú változat

Kérdésed van?

Válaszolunk

Ha kérdésed van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!

  1. Add meg az elérhetőségeidet!
  2. Írd meg kérdésedet!
  3. Mi örömmel válaszolunk. 

Szolgáltatásaink

Kiszállítás és beszerelés

A siker a részletekben rejlik. Gyors és pontos beszereléssel, finombeállítással segítünk, hogy a bútorok extra tartósan helyt álljanak.

Gyártói Garancia

Termékeinkre 1-7 év garanciát biztosítunk. (terméktől függően) Ha szakembereink segítségét választod a beszereléshez, 1 év extra garanciával is számolhatsz.

Szakszerviz szolgáltatás

Országos szerviz szolgáltatásunkat garanciális bejelentés esetén díjmentesen biztosítjuk. Gyártási probléma esetén a javítás ingyenes.

Scroll to Top
Scroll to Top