TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Termékcsaládok

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel termékcsaládjainkat!
A Penny szett segítségével megfizethető áron teheted stílusossá fürdőszobádat. A mosdó alatti szekrényben elférnek a törölközők vagy tisztítószerek, a tükör polcán pedig a nap mint nap használt apróságokat tárolhatod.
A Bora termékcsalád új testvére, pultra ültethető mosdóválasztékkal. Mindkét termékcsalád kiemelt tulajdonságokkal rendelkezik, és praktikus extrákat tartalmaz.
Roca mosdó, beépített extrák. A letisztult, fogantyú nélküli design különleges élmegmunkálásokkal egészül ki. A két praktikus méretben elérhető Bora szett minden igényt kielégít – a te dolgod már csak annyi, hogy élvezd a kényelmet.
Egy sokoldalú, modern termékcsalád pultra ültetett mosdóval. Elemeit kedvedre kombinálhatod, számtalan változat áll rendelkezésedre az egyedi fürdőszoba kialakításához.
A Lido termékeknek a lekerekített élek és fogantyúk lágy megjelenést kölcsönöznek. Emellett a rendkívül sokféle változatot tartalmazó család lehetőséget ad a tökéletes személyre szabhatóságra.
A lekerekített élek és az íves mosdó egy kis csavart és némi lágyságot visznek a Kolo Traffic városias, karakteres megjelenésébe. A praktikum mellett a magas minőséget a Geberit Kolo kerámiamosdói is garantálják.

Elements Kollekció

Az exkluzív kollekció letisztult darabjai a fürdőszoba-használatot érzéki élménnyé emelik. Prémium alapanyagok, precíziós gyártási eljárás és rendkívüli magyar formatervezés gondoskodik a luxushatásról.

Scroll to Top