TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Termékcsaládok

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel termékcsaládjainkat!
Egy sokoldalú, modern termékcsalád pultra ültetett mosdóval. Elemeit kedvedre kombinálhatod, számtalan változat áll rendelkezésedre az egyedi fürdőszoba kialakításához.
A Lido termékeknek a lekerekített élek és kör alakú, süllyesztett fogantyúk lágy megjelenést kölcsönöznek. Emellett a rendkívül sokféle változatot tartalmazó család lehetőséget ad a tökéletes személyre szabhatóságra.
A Minimal termékcsalád évek óta népszerű az egyedi megoldások kedvelőinél. Engedd szabadjára a fantáziád és alkoss különleges színkombinációkat! A masszív, modern formájú bútor igazi fókuszpontja lesz fürdőszobádnak.
A lekerekített élek és az íves mosdó egy kis csavart és némi lágyságot visznek a Kolo Traffic városias, karakteres megjelenésébe. A praktikum mellett a magas minőséget a Geberit Kolo kerámiamosdói is garantálják.
Vagány, határozott külső Geberit mosdókkal, és rengeteg tárolóhelyet rejtő belső. A hatékony megvilágítást adó Mirror Box Icon tükrösszekrénnyel, vagy akár extra integrált világítással még modernebbé teheted bútoraidat.
A letisztult, fogantyú nélküli push-open frontok mellett visszafogott karaktert adnak a termékcsaládnak a finom élprofilok. Praktikus kis ékszer lehet fürdőszobádban a Jana szett, aszimmetrikus változatát választva imádni fogod az extra rakodófelületet.

Elements Kollekció

Az exkluzív kollekció letisztult darabjai a fürdőszoba-használatot érzéki élménnyé emelik. Prémium alapanyagok, precíziós gyártási eljárás és rendkívüli magyar formatervezés gondoskodik a luxushatásról.

Scroll to Top