TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Alsószekrények

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel alsószekrényeinket!
A PiXi termékek segítségével nem kell kompromisszumot kötnöd a praktikum és a design között a legkisebb fürdőszobában sem! Prémium minőségű termékeinket választva hosszú éveken át élvezheted a jól megérdemelt kényelmet mindennap.
A Milla termékcsaládot izgalmasan bordázott frontok, letört élek, és a karakteres kialakítású Roca kerámia mosdótálak teszik különlegessé. Az alsószekrények a hozzájuk illő Cut felsőszekrényekkel együtt minden kényelmet kielégítő, számos extrával felszerelt szettet alkotnak.
Biztos választás: itt a praktikumé a főszerep. Az egyszerű, univerzális dizájnt kerámiamosdó teszi teljessé, melynek méretváltozatai közt mindenki megtalálhatja a megfelelőt.
A Luna fürdőszobabútorok karakterét a vastag, izgalmas ívű öntött márvány mosdótál mellett a szálcsiszolt alu bemart fogantyúk adják, melyek formájuknak és anyaguknak köszönhetően egyszerre kölcsönöznek lágy, mégis határozott megjelenést a termékcsaládnak.
Finoman vonalazott mart frontok, enyhe élletörések és különleges fogantyúk összhangja teszi megkapóvá az Ohana bútorokat. A bútor szépségét és egyben praktikumát tovább emeli a kényelmes méretű medence mellett elegendő lerakófelülettel rendelkező kerámiamosdó.
Az Infini termékcsalád hullámzó frontjaival igazán egyedivé teszi fürdőszobádat. Különlegességét tovább erősíti az egy- vagy kétfiókos kialakítás választásának lehetősége és a precízen formázott mosdó, amely 125-ös méretben aszimmetrikus kialakítással párosul.

Elements Kollekció

Az exkluzív kollekció letisztult darabjai a fürdőszoba-használatot érzéki élménnyé emelik. Prémium alapanyagok, precíziós gyártási eljárás és rendkívüli magyar formatervezés gondoskodik a luxushatásról.

Scroll to Top
Scroll to Top