TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Alsószekrények

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel alsószekrényeinket!
A PiXi termékek segítségével nem kell kompromisszumot kötnöd a praktikum és a design között a legkisebb fürdőszobában sem! Prémium minőségű termékeinket választva hosszú éveken át élvezheted a jól megérdemelt kényelmet mindennap.
Biztos választás: itt a praktikumé a főszerep. Az egyszerű, univerzális dizájnt kerámiamosdó teszi teljessé, melynek méretváltozatai közt mindenki megtalálhatja a megfelelőt.
A Luna fürdőszobabútorok karakterét a vastag, izgalmas ívű öntött márvány mosdótál mellett a szálcsiszolt alu bemart fogantyúk adják, melyek formájuknak és anyaguknak köszönhetően egyszerre kölcsönöznek lágy, mégis határozott megjelenést a termékcsaládnak.

Elements Kollekció

Az exkluzív kollekció letisztult darabjai a fürdőszoba-használatot érzéki élménnyé emelik. Prémium alapanyagok, precíziós gyártási eljárás és rendkívüli magyar formatervezés gondoskodik a luxushatásról.

Scroll to Top
Scroll to Top