Cégünkről

Visit Site Link • HAZAI GYÁRTÁS • HAZAI GARANCIA

Gyárunk

Seregélyesi gyárunk és bemutatótermünk.

Küldetésünk

Cégünk több mint két évtizede gyárt fürdőszobabútorokat, múltunknak köszönhetően termékeink több tízezer otthonban vannak jelen. Sikereinket részben a családias, vevőközpontú üzleti modellünknek köszönhetjük, ahol a tudatos fejlesztés mindig a fókuszban áll.

 

Termékpalettánk folyamatos megújítása sok éve piacvezető pozíciót eredményez a hazai gyártók között. A trendek és a vásárlói igények figyelembevételével professzionális designer és mérnöki csapatunk folyamatosan fejleszti modelljeinket és újakat alkot. Változatos formavilágú kínálatunkat az egyéni igényeknek megfelelően rendszeresen módosítjuk a kiegészítők széles választékával.
Az alapanyagokat és szerelvényeket különös gonddal választjuk ki. Feldolgozásuk a környezettudatosságot mindenkor szem előtt tartva, korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemünkben történik. Szakértelmünk, elhivatottságunk és minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként évről évre többeket ér el fürdőszobáink új világa.
Hisszük, hogy a fürdőszoba fontos része az otthonnak és a mindennapoknak, melyek itt vehetnek friss kezdetet, és a nap végén itt csendesedhetünk el. Bútoraink ezt a gondolkodásmódot testesítik meg, számtalan lehetőséget kínálva, hogy mindenki megalkothassa álmai fürdőszobáját.

Bemutatóterem

Partner szalonunkban 600 m2-en, a hazai színtéren egyedülálló, modern, letisztult belső térben, berendezett minta fürdőszobákban tekinthetőek meg fürdőszobabútoraink. A bemutatóterem Székesfehérvár mellett, Seregélyesen található (Jánosmajor puszta 6.), Budapesttől mindössze 45 perces autóútra.

A szalon nemcsak a Tboss bútorpalettát mutatja be méltó környezetben, az idefáradó vásárló minden kapcsolódó terméket megtalál, akár a fürdőszobák világán túl is. Fürdőszobabútoraink mellett a kínálatban több ezerféle minőségi csempe, járólap, valamint szaniterek, csaptelepek és különféle kiegészítőanyagok is szerepelnek.

További információ, 3D bejárás: https://tbossfurdoszoba.hu/

Gyártás

Bútoraink teljes gyártási folyamata (már a tervezéstől kezdve) Magyarországon zajlik, seregélyesi üzemünkben. 

 

Bútoraink fejlesztésénél és gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a pontosságra és a magas minőségre, ezért ügyelünk rá, hogy kitűnő alapanyagokkal és segédanyagokkal dolgozzunk. Képzett asztalosaink precíz munkájának, és a munkafázisok utáni alapos ellenőrzésnek köszönhetően gyárunkban elsőosztályú termékek készülnek.

PArTnereink

Partnerhálózatunk közel 800 üzletből áll, megtalálhatsz minket a legtöbb fürdőszobaszalonban, illetve lakberendezési vagy építőanyag áruházakban.

Ezenkívül számos lakberendezővel és belsőépítésszel is kapcsolatban állunk, akik előszeretettel választják fürdőszobabútorainkat. Látogass el Te is a lakhelyedhez legközelebbi szalonba és érdeklődj bútoraink felől, vagy gyere el új, seregélyesi bemutatótermünkbe!

Scroll to Top
Scroll to Top