Cégünkről

Visit Site Link • HAZAI GYÁRTÁS • HAZAI GARANCIA

Gyárunk

Seregélyesi gyárunk és bemutatótermünk.

Küldetésünk

Cégünk több mint két évtizede gyárt fürdőszobabútorokat, múltunknak köszönhetően termékeink több tízezer otthonban vannak jelen. Sikereinket részben a családias, vevőközpontú üzleti modellünknek köszönhetjük, ahol a tudatos fejlesztés mindig a fókuszban áll.

 

Termékpalettánk folyamatos megújítása sok éve piacvezető pozíciót eredményez a hazai gyártók között. A trendek és a vásárlói igények figyelembevételével professzionális designer és mérnöki csapatunk folyamatosan fejleszti modelljeinket és újakat alkot. Változatos formavilágú kínálatunkat az egyéni igényeknek megfelelően rendszeresen módosítjuk a kiegészítők széles választékával.
Az alapanyagokat és szerelvényeket különös gonddal választjuk ki. Feldolgozásuk a környezettudatosságot mindenkor szem előtt tartva, korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemünkben történik. Szakértelmünk, elhivatottságunk és minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként évről évre többeket ér el fürdőszobáink új világa.
Hisszük, hogy a fürdőszoba fontos része az otthonnak és a mindennapoknak, melyek itt vehetnek friss kezdetet, és a nap végén itt csendesedhetünk el. Bútoraink ezt a gondolkodásmódot testesítik meg, számtalan lehetőséget kínálva, hogy mindenki megalkothassa álmai fürdőszobáját.

Bemutatótermünk

HAMAROSAN NYITUNK!
Bemutatótermünk Székesfehérvár mellett, Seregélyesen található (Jánosmajor puszta 6.), Budapesttől mindössze 40-45 perces autóútra. Fürdőszobabútorainkat hamarosan itt 600 m2-en, a hazai színtéren egyedülálló, modern, letisztult belső térben, berendezett minta fürdőszobákban tekinthetik meg.

Saját termékeink mellett szalonunkban többezer-féle minőségi csempét, járólapot kínálunk, valamint szanitereket: kádakat, modern zuhanytálcákat és zuhanyfalakat, mosdókat, wc-ket. Kínálatunkban csaptelepek, mosogatótálcák, és különféle kiegészítőanyagok (pl. csemperagasztók) is szerepelnek.

Célunk az volt, hogy méltó környezetben mutathassuk be fürdőszobabútor palettánkat, de emellett az idefáradó vásárlót minden kapcsolódó termékkel ki tudjunk szolgálni, akár a fürdőszobák világán túl is. Olyan termékeket válogattunk össze és olyan partnerekkel szerződtünk, akik hozzánk hasonló értékrenddel bírnak, és termékpalettájuk modern, magas minőséget képvisel.
Arra törekedtünk, hogy egyedi, és itthon még sokesetben hiánypótló termékekkel is szolgáljunk, ugyanakkor mindezt reális árakon kínálhassuk a hazai közönség számára is.
Gyere el hozzánk, fedezd fel a Tboss világát, és mi segítünk megvalósítani számodra a tökéletes fürdőszobát!

Gyártás

Bútoraink teljes gyártási folyamata (már a tervezéstől kezdve) Magyarországon zajlik, seregélyesi üzemünkben. 

 

Bútoraink fejlesztésénél és gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a pontosságra és a magas minőségre, ezért ügyelünk rá, hogy kitűnő alapanyagokkal és segédanyagokkal dolgozzunk. Képzett asztalosaink precíz munkájának, és a munkafázisok utáni alapos ellenőrzésnek köszönhetően gyárunkban elsőosztályú termékek készülnek.

PArTnereink

Partnerhálózatunk közel 800 üzletből áll, megtalálhatsz minket a legtöbb fürdőszobaszalonban, illetve lakberendezési vagy építőanyag áruházakban.

Ezenkívül számos lakberendezővel és belsőépítésszel is kapcsolatban állunk, akik előszeretettel választják fürdőszobabútorainkat. Látogass el Te is a lakhelyedhez legközelebbi szalonba és érdeklődj bútoraink felől, vagy gyere el új, hamarosan nyíló seregélyesi bemutatótermünkbe!

Scroll to Top