TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Tükrös felsők

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel tükrös felsőinket!
Az Aura Round tükör kerek formájával és körben integrált, hangulatos szórt fényt adó világításával kápráztat el. Azonban a praktikum sem szorul a háttérbe: a tükör páramentesítő funkcióval is felszerelt, a világítás fényerejét pedig egy érintőkapcsolóval könnyedén a hangulatunkhoz igazíthatjuk.
Aton körtükrünk 80 cm-es átmérőjével és egyedi, jelenlétre kapcsolódó világításával nem marad észrevétlen. Tökéletes fényt ad a sminkeléshez vagy borotválkozáshoz, de fényerejét igény szerint állíthatjuk egy érintőkapcsolóval. Bár a LED-ek élettartama nagyon hosszú, ha mégis cserére szorulnának, a tükör hátlapja szerelhető.
Kena tükreink négy méretben érhetőek el, egyedi design világítással. Jelenlétérzékelős kapcsolóval, valamint fényerőszabályzó érintőgombbal láttuk el a tükröket, melyek maximális fényerőn kiemelkedő megvilágítást adnak. A 120-as méret különlegessége a mindkét felhasználó számára egyenletes fényt biztosító dupla megvilágítás. Bár a LED-ek élettartama nagyon hosszú, ha mégis cserére szorulnának, a tükör hátlapja szerelhető.
Valoa tükreink kombinálják a felső világítást az arc megfelelő megvilágítását biztosító erős fényű oldalsó integrált LED világításokkal. A 120-as méret különlegessége a két felhasználó számára is előnyös dupla világítás. A tükröket jelenlétérzékelő kapcsolóval és fényerőszabályzó érintőgombbal láttuk el. Bár a LED-ek élettartama nagyon hosszú, ha mégis cserére szorulnának, a tükör hátlapja szerelhető.
A négyféle méretben elérhető Zuor tükrök nemcsak különleges, de egyszerre nagyon hatékony megvilágítással rendelkeznek, tökéletes fényt vetve az arcra. A teljes kényelem érdekében a tükröket jelenlétérzékelős kapcsolóval, valamint fényerőszabályzó érintőgombbal láttuk el. Bár a LED-ek élettartama nagyon hosszú, ha mégis cserére szorulnának, a tükör hátlapja szerelhető.
Aura laptükreink körben integrált, szórt fényt adó világítással és elegáns, króm kerettel rendelkeznek. A beépített páramentesítő gondoskodik a mindig tiszta tükröződésről, a világítás fényerejét pedig érintőgomb segítségével állíthatjuk.
Scroll to Top
Scroll to Top