TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Tükrös felsők

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel tükrös felsőinket!
Az Aura Round tükör kerek formájával és körben integrált, hangulatos szórt fényt adó világításával kápráztat el. Azonban a praktikum sem szorul a háttérbe: a tükör páramentesítő funkcióval is felszerelt, a világítás fényerejét pedig egy érintőkapcsolóval könnyedén a hangulatunkhoz igazíthatjuk.
Öt méretben elérhető Senna tükrös felsőszekrényeink a 30 cm-es LED lámpa mellett nagyítós piperetükörrel, és a szekrény belsejében praktikus powerbox-szal is rendelkeznek. Ez utóbbi tartalmaz egy kapcsolót a lámpához, valamint egy dugaljat, így a fürdőszobai elektromos eszközök töltés közben is rejtve maradhatnak.
A Zone tükrök a moduláris Pixi termékcsaládhoz kifejlesztett egyszerű laptükrök, amelyeket akár lámpával is kombinálhatunk, vagy a Pixi integrált világítással rendelkező felsőszekrényével. A tükrök egyméteres magassága a kis terekben is a tágasság illúzióját kelti.
A Soft 21 laptükrök megjelenésükben szinte lebegő hatást keltenek. A letisztult dizájnt felső, hangulatos integrált világítás teszi teljessé, amelynek fényerejét érintőkapcsoló segítségével könnyedén szabályozhatjuk.
30 cm-es LED lámpával ellátott Easy laptükreinket hatféle méretben kínáljuk, így praktikus és gazdaságos választást jelentenek bármelyik termékcsaládunk mellé.
Laptükör helyett tükrös felsőszekrényeinket választva rengeteg tárolóhelyet nyerhetsz. A sok apróságot elrejtik szem elől, miközben könnyen hozzáférsz mindenhez, amire szükséged van. Recta tükrös felsőszekrényeink széles méretválasztékban elérhetőek. A világításról 30 cm-es LED lámpa gondoskodik.
Scroll to Top
Scroll to Top