TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Kiegészítő-
szekrények

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel kiegészítőszekrényeinket!
A Kami kiegészítőszekrényeket Milano bútorainkhoz ajánljuk. Elérhetőek praktikus kétajtós, vagy kétajtós és egyfiókos kivitelben. A következő termékcsaládhoz ajánljuk: Milano.
A Manna kiegészítőszekrények elegáns, háromféle színben válaszható élfogantyúval a Dana, Noto és Nola termékcsaládok praktikus társai a fürdőszobában. A következő termékcsaládokhoz ajánljuk: Dana, Noto, Nola.
A kétajtós, vagy kétajtós és egyfiókos Lima szekrények a Luna és Slim termékcsaládok kiegészítőjeként, szálcsiszolt alu színű bemart fogantyúval stílusosan segítenek a fürdőszobai tárolásban. A következő termékcsaládokhoz ajánljuk: Luna, Slim.
Különleges élmegmunkálásával a praktikus, kétajtós Raja kiegészítőszekrény jól kombinálható a Bora Sonja, vagy akár a Jana bútorokkal is. A következő termékcsaládokhoz ajánljuk: Bora, Sonja, Jana.
A multi fali kiegészítőszekrény szinte bárhol elfér, egy kis extra tárolóhelyet biztosítva a piperecikkeknek. Egyszerű, fogantyú nélküli kialakításával remekül illik számos bútorcsaládunkhoz. A következő termékcsaládokhoz ajánljuk: Dana, Noto, Nola, Milano, Luna, Slim, Trend, Trento.
Az izgalmas, aszimmetrikus kialakítású, nyomásra nyíló Jana fali felsőszekrény jól kiegészíti a Jana alsószekrényekhez ajánlott laptükröket, de választhatjuk akár a Bora vagy Sonja termékek kiegészítőjeként is. A következő termékcsaládokhoz ajánljuk: Bora, Sonja, Jana.
Scroll to Top