TBOSS Prémium fürdőszobabútorok

Akciós termékek

Ismerd meg közelebbről a TBOSS fürdőszobabútorok letisztult vonalait és modern koncepcióit! Inspirálódj és válaszd ki álmaid fürdőszobabútorát!

Fedezd fel akciós termékeinket!
A Breezy termékcsalád a Basic bútorok egyszerű, de minőségi vonalát viszi tovább, pultra ültethető kerámia mosdóval.
Egyszerű, de nagyszerű: modern, fogantyú nélküli design, Roca mosdótállal. A Basic fürdőszobabútorok megfizethető alternatívát kínálnak a komplexebb termékcsaládokhoz képest azoknak, akiknek kiemelten fontos a magas minőségű anyaghasználat.
A Penny szett segítségével megfizethető áron teheted stílusossá fürdőszobádat. A mosdó alatti szekrényben elférnek a törölközők vagy tisztítószerek, a tükör polcán pedig a nap mint nap használt apróságokat tárolhatod.
A Bora termékcsalád új testvére, pultra ültethető mosdóválasztékkal. Mindkét termékcsalád kiemelt tulajdonságokkal rendelkezik, és praktikus extrákat tartalmaz.
Vagány, határozott külső Geberit mosdókkal, és rengeteg tárolóhelyet rejtő belső. A hatékony megvilágítást adó Mirror Box Icon tükrösszekrénnyel, vagy akár extra integrált világítással még modernebbé teheted bútoraidat.
A standard kialakítású, funkcionális bútorokat izgalmas geometriájú, vastag öntött márvány mosdótál egészíti ki elegáns vonalaival.
Scroll to Top
Scroll to Top